Read my Dreambook guestbook!
Sign my Dreambook!
Dreambook
Cerita Ceriti

:: Cerita Ceriti ::

From this lonely heart
:: welcome to Cerita Ceriti :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: google [>]
:: plastic [>]
:: davenetics [>]

:: Saturday, July 27, 2002 ::

aku sekang kat kerteh umah ngah.... tadi pergi pantai collect sea shell. nak buat art work siket. still jobless, and still looking.....
:: Ruzaina 6:39 AM [+] ::
...
:: Thursday, May 30, 2002 ::
dah sampai maser aku patut risau naper aku tak der kerja laie sekang. pada sesapa yg pernah cuba tengok aku macih bebanyak

:: Ruzaina 10:23 AM [+] ::
...
mmm.. dah a tul tak lepak kat sini
aku dah berenti dr tempat yg menyibuk tuh
nanti la aku cerita panjang
maser terlalu cemburu kan aku
:: Ruzaina 10:16 AM [+] ::
...
:: Tuesday, January 29, 2002 ::
antara menda yg paling aku tak suka kerja kat hotel tuh adalah big boss nyer. aku tak tahu dah cara terbaik utk mengambil hati org yg mesti disembah dan di puja sepanjang msa mengalahkan perdana menteri. cakap konon dia lah yg paling katya dalm dunia ni, tak ader org yg lain yg jadi adik menteri oppsss BEKAS menteri yg disingkirkan atas sebab kesihatan konon. tak faham sungguh la kau. aper yg dia nak dalam hidup ni pun aku tak tahu.
she got everthing in her life except rasa merendah diri. sombong tak bertempat walhal asal usulnya aku tahu dari A-Z. everybody are her kuli. including me. tak pernah nak dengar pendapat org kecuali penasihat2 yg busuk hati tuh.
tapi aku nak buat camner, aku memang kuli. keje pun atas ihsan dia... hadap ajer la. setakat yg aku tahan aku stay, but agak2 aku dah meluat sgt, aku belah jer ler. rezeki aku bukan kat sini jer.apo nak di kato.....
:: Ruzaina 5:15 AM [+] ::
...
:: Monday, January 28, 2002 ::
tak per lah... megamall dah memanggil2 i ni ha. malam karang la gobek man yang patut.
:: Ruzaina 2:37 AM [+] ::
...
tak per lah... megamall dah memanggil2 i ni ha. malam karang la gobek man yang patut.
:: Ruzaina 2:37 AM [+] ::
...
still tak reti nak buat gst book!!!
:: Ruzaina 2:17 AM [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Visit my guestbook