Read my Dreambook guestbook!
Sign my Dreambook!
Dreambook
Cerita Ceriti

:: Cerita Ceriti ::

From this lonely heart
:: welcome to Cerita Ceriti :: bloghome | contact ::
[::..archive..::]
[::..recommended..::]
:: google [>]
:: plastic [>]
:: davenetics [>]

:: Tuesday, January 29, 2002 ::

antara menda yg paling aku tak suka kerja kat hotel tuh adalah big boss nyer. aku tak tahu dah cara terbaik utk mengambil hati org yg mesti disembah dan di puja sepanjang msa mengalahkan perdana menteri. cakap konon dia lah yg paling katya dalm dunia ni, tak ader org yg lain yg jadi adik menteri oppsss BEKAS menteri yg disingkirkan atas sebab kesihatan konon. tak faham sungguh la kau. aper yg dia nak dalam hidup ni pun aku tak tahu.
she got everthing in her life except rasa merendah diri. sombong tak bertempat walhal asal usulnya aku tahu dari A-Z. everybody are her kuli. including me. tak pernah nak dengar pendapat org kecuali penasihat2 yg busuk hati tuh.
tapi aku nak buat camner, aku memang kuli. keje pun atas ihsan dia... hadap ajer la. setakat yg aku tahan aku stay, but agak2 aku dah meluat sgt, aku belah jer ler. rezeki aku bukan kat sini jer.apo nak di kato.....
:: Ruzaina 5:15 AM [+] ::
...
:: Monday, January 28, 2002 ::
tak per lah... megamall dah memanggil2 i ni ha. malam karang la gobek man yang patut.
:: Ruzaina 2:37 AM [+] ::
...
tak per lah... megamall dah memanggil2 i ni ha. malam karang la gobek man yang patut.
:: Ruzaina 2:37 AM [+] ::
...
still tak reti nak buat gst book!!!
:: Ruzaina 2:17 AM [+] ::
...
http://two.guestbook.de/gb.cgi?gid=575916&prot=ibwayi

:: Ruzaina 2:10 AM [+] ::
...
giler sungguh la, aku bangun lambat lagi hari ni. nasib baik ader cuti leh cover, kalau tak mahu tak confirm aku keje. dah tu mul ala tak tahu nak buat aper. dah jam 5 lebe nih pun aku tak kuar dari umah lagi. tadi makan nasi ngan ayam goreng and lada goreng taucu. nak resepi? leh

5 bijik lada hijau(capcicum pun leh) potong panjang2
sebijik bwang poteh di hempuk kasi separuh lumat (mak aku nyer phrase nih)
sebijik bawang besor kerat besor2
ikan bilis dalam segenggam
pastu minyak secukup rasa
dua sudu besor taucu
cuka makan dalam satu sudu teh (sapa suka masam leh taruk sebotol)

all that u have to do :-
panaskan minyak, then tumis bawang puteh sorang2, agak2 dah hangus bawang tuh, campakkan segala bahan (bwang besor, lada hijau, ikan bilis). after that agk2 air dah kering, korang masukkan laer main item dier iaitu cik taucu. hati2 siket, taucu nih mudah hangus. so agak2 kuali korang dah nak terbakar tuh, isi ler air and cuka secukup rasa. kalau nak buat berkuah isi ler air benyak tapi anku suka yg kering siket ala2 mee goreng basah gitu.

ha okehs ker chef JAY masak? kpd sedara2 yg nak mintak tulun resepi ringkas lagi enak org bujang msg me okehs.

aku nak mandi jap(dari pagi tak mandi) cos aku nak gi menghabiskan duit kat berjaya megamall kuantan. dah memanggil2 dah tu.

caloh babeh
:: Ruzaina 2:02 AM [+] ::
...
:: Sunday, January 27, 2002 ::
mmmmm.... dah tak reti nak buat reti camni ler...
pepehal aku dah ngantuk. esok nak kerja dan mengadap muka 2 yg membosankan tuh.
caloh babeh
:: Ruzaina 10:21 AM [+] ::
...
i've been sooooo wrong
:: Ruzaina 10:19 AM [+] ::
...
what is wrong
:: Ruzaina 10:19 AM [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
Visit my guestbook